Blomsterpark – oplevelser i naturen

Som søn af en gartner, kommer det nok ikke bag på nogen, at jeg har tilbragt en del tid igennem mit liv i en blomsterpark et eller andet sted i enten Danmark eller Udlandet.

På trods af at jeg ikke så tit tager på tur mere med mine forældre, så lander jeg alligevel af en eller anden grund i en blomster park når jeg er ude at rejse i verden eller blot holder ferie hjemme i Danmark. Hvad enten det er en forlystelsespark, botaniske haver eller blot parker i byer, så bliver disse altid en del af ruten.

Pflanzen und Blumen – Blomster park

Blomsterpark - Pflanzen und Blumen Hamborg
Pflanzen und Blumen Blomsterpark i hjertet af Hamborg

Overstående billede er fra Pflanzen und Blumen blomster parken, der ligger i hjertet af Hamborg Tyskland. Vejret var en smule overskyet, da vi besøgte parken, men det havde ikke den store indvirkning på oplevelsen 🙂 Selvfølgelig ville vi gerne have haft solskin, men vejret ville ikke den dag. Parken er virkelig super flot, og helt bestemt et besøg værd!

Blomster parken Botanisk Have København

Blomster park - Botanisk Have København

Eftersom, at vi bor i København, så bliver Botanisk have besøgt fra tid til anden. Dette dels for at slappe af på de store græs arealer, nyde parkens beplantning eller se nogle af de specielle udstillinger der bliver udbudt.

Parken byder på så meget, så det er altid spændende at gå på opdagelse der 🙂 Specielt når vejret er godt 😉

Blomster parken – Universe Science Park

En af de blomster parker, som vi besøger ofte, er Universe Science Park på Als. Parken er gradvist blevet opbygget igennem de sidste 14 år, og har udviklet sig fra år til år. Universe er en oplevelse spark, der fokuserer på leg og læring indenfor Fysik, Kemi, Mekanik, Elektronik og andre discipliner. Dog finder man i parken også en fantastisk Blomster Park, hvor der er flere små haver, der hver i sær har sit helt eget præg.

Blomsterpark - Universe Science Park
Universe Science Park – Blomster Park

Minder man aldrig glemmer

Minder kan igennem livet blive udløst af mange forskellige ting afhængig fra person til person. En af de ting, der udløser et spontant minde fra min barndom, er når jeg træder ind i et drivhus, hvor der enten er blomster eller grøntsager. Duften alene trækker mine mindre frem til min barndom, hvor jeg ofte gik med min Far i drivhusene, hvor han arbejde. Det er sjovt som minder kan hænge ved, men dette er nok det stærkeste af dem alle, og jeg nyder det, hver gang det sker 🙂